Csur
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Scopul nostru fondator a fost acela de a organiza programe care să ajute viitorul, un viitor viabil, în primul rând pentru maghiarii din întreg Bazinul Carpatic. De-a lungul anilor, am organizat mai multe astfel de programe, dar de fiecare dată am ajuns la concluzia că viitorul nu poate fi construit decât pe trecut, împreună cu trecutul, pe tradiții.

Am organizat cu regularitate programe de explorare a meșteșugurilor populare în toată Transilvania și în patria mamă. Avem multă experiență în organizarea de evenimente și în managementul proiectelor. Călătorim în mod regulat în Bazinul Carpatic pentru cercetare.

În ultimii ani, am vizitat meșteșugari și tradiționaliști, implicând partenerii și voluntarii noștri. Ne-am dori să inversăm această situație prin crearea unui atelier de creație de obiecte. Un centru unde să aducem meșteșugari, profesori de muzică și dansuri populare, unde să organizăm cursuri de formare și tabere pentru tineri și cei interesați, alături de expoziții permanente și temporare.

Puteți afla mai multe despre planurile centrului pe pagina noastră de strângere de fonduri: tamogatas.hagyatek.ro